+40 732 785 878

Studii de mediu

Studiul de Evaluare Adecvată (Studiu EA)

Echipa noastră realizează studii complexe, precum Studiul de Evaluare Adecvată în conformitate cu prevederilor legale, în urma activităților premergătoare de inventariere și monitorizare a habitatelor și speciilor. În cadrul Studiului de Evaluare Adecvată este evaluat în mod corespunzător impactul proiectului/planului asupra fiecărei specii şi fiecărui habitat de interes comunitar din fiecare arie naturală protejată de interes comunitar posibil afectată de implementarea unui proiect/plan, astfel încât să se asigure obiectivele de conservare a acesteia şi integritatea reţelei Natura 2000.

În cadrul Studiului de Evaluare Adecvată se realizează identificarea şi evaluarea tuturor tipurilor de impact negativ al proiectului/planului susceptibile să afecteze în mod semnificativ ariile naturale protejate de interes comunitar.

 

Memoriul de Prezentare cu elemente de evaluare adecvată

În cadrul memoriului de prezentare se prezintă informațiile referitoare la caracteristicile proiectului/planului şi la efectele sale semnificative probabile asupra mediului, acest document se realizează conform prevederilor legale.

 

Raport privind Impactul asupra Mediului

Raportul privind Impactul asupra Mediului este un studiu de mediu ce are drept scop evaluarea impactului potențial asupra mediului generat de proiecte noi sau de modernizarea unor proiecte existente conform legislației în vigoare.

 

Raport de Mediu

Raportul de Mediu este un studiu de mediu ce are drept scop evaluarea impactului potențial asupra mediului generat de planuri/programe conform legislației în vigoare.

Contactează-ne pentru a discuta cu un expert despre proiectul tău.

Trimite un email sau sună la numărul de mai jos pentru a lua legătura cu noi:

office@rseco.ro

+40 732 785 878

Lasă-ne un mesaj și numărul de telefon și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

12 + 1 =

EXPERȚI ÎN MEDIU

designed by