0040 730 523 676

AUTORIZAȚII, AVIZE, ACORDURI DE MEDIU

Experții noștri pregătesc toate studiile de mediu necesare obținerii actelor de reglementare pentru obținerea avizului de mediu, acordului de mediu și a autorizației de mediu, specialiștii noștri interacționează cu autoritățile competente pentru protecția mediului în numele Clienților noștri pe tot parcursul procedurilor de reglementare.

Autorizația de mediu reprezintă actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția mediului prin care sunt stabilite condițiile şi/sau parametrii de funcționare al unei activități existente sau al unei activități noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, obligatoriu la punerea în funcțiune.

 

>>>>>>>>>

 

Avizul de mediu este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția mediului, care confirmă integrarea aspectelor privind protecția mediului în planul sau programul care se elaborează.

 

>>>>>>>>>

Acordul de mediu este actul administrativ emis de către autoritatea competentă pentru protecția mediului prin care sunt stabilite condițiile şi măsurile pentru protecția mediului, care trebuie respectate în cazul realizării unui proiect ce presupune executarea lucrărilor de construcții sau a altor instalații ori lucrări, precum şi alte intervenții asupra cadrului natural şi peisajului, inclusiv cele care implică exploatarea resurselor minerale.

Actele de reglementare sunt acte administrative obligatorii emise de autoritatea competentă pentru protecția mediului prin care sunt reglementate condițiile de desfășurare a activităților cu impact de mediu sau prin care se demonstrează respectarea încadrării în limitele admise.

Contactează-ne pentru a discuta cu un expert despre proiectul tău.

Trimite un email sau sună la numărul de mai jos pentru a lua legătura cu noi:

office@rseco.ro

004 0732 78 58 78

Lasă-ne un mesaj și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

10 + 3 =

EXPERȚI ÎN MEDIU

designed by