+40 732 785 878

CONSULTANȚĂ DE MEDIU

Externalizare Responsabil de Mediu

Prin colaborarea cu specialiști și consultanți cu experiență în domeniul protecției mediului care pot oferi expertiză și cunoștințe actualizate în privința legislației și reglementărilor de mediu, precum și în implementarea practicilor sustenabile, companiile își pot eficientiza mai bine resursele interne, își pot optimiza costurile operaționale și gestiona riscurile asociate cu reglementările de mediu, evitând sancțiunile și amenzile asociate neconformării.

Audit Conformare legislativă

Echipa noastră oferă servicii de audit de mediu și sănătate și securitate în muncă – Health and Safety & Environmental Audit (HSE) pentru a ajuta clienții în a determina gradul de conformare cu legislația în vigoare în ceea ce privește mediul și sănătatea și securitatea în muncă. Urmărim stadiul actual al respectării legislației aplicabile și propunem metode și măsuri de a îmbunătăți conformarea cu cerințele legislative, evitând astfel potențiale riscuri și amenzi. În urma unui audit HSE clienții, prin îndrumarea echipei noastre, pot lua cele mai bune decizii în vederea creșterii siguranței locului de muncă și conformării cu legislația de mediu.

Audit de Mediu Due Diligence

Acest tip de serviciu presupune o evaluare premergătoare a unui amplasament sau a unei proprietăți în cadrul procesului de vânzare, achiziție, închiriere sau încetare a unei activități. Prin această evaluare se analizează aspectele de mediu și problemele amplasamentului respectiv astfel încât clienții să aibă o imagine de ansamblu asupra riscurilor și obligațiilor de mediu, gradului de conformare cu legislația în vigoare și a costurilor de mediu asociate conformării.

Contactează-ne pentru a discuta cu un expert despre proiectul tău.

Trimite un email sau sună la numărul de mai jos pentru a lua legătura cu noi:

office@rseco.ro

+40 732 785 878

Lasă-ne un mesaj și numărul de telefon și vei fi contactat în cel mai scurt timp.

2 + 10 =

EXPERȚI ÎN MEDIU

designed by